Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Глібівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04527514) був реорганізований і увійшов до складу Димерської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Щодо проведення Великодніх свят та поминальних днів на території Глібівської сільської ради в період карантину!

Щодо проведення Великодніх свят та поминальних днів на території Глібівської сільської ради в період карантину!

Шановні громадяни, епідемічна ситуація з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території України ускладнюється з кожним днем. За даними МОЗ станом на 15 квітня 2020 року в Україні зафіксовано 3764 випадки коронавірсної хвороби, у Вишгородському райноні та м.Вишгород - 6.

Для відведення загрози, забезпечення безпеки і здоров'я громадян, з метою стримання хвилі захворюваності на коронавірус на території Глібівської сільської ради під час святкування Великодніх свят та поминальних днів на період карантину, відповідно до розпорядження сільського голови "Про організацію Великодніх свят та поминальних днів на території Глібівської сільської ради обмежено: пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних та святкових днів з 13:00 год суботи 18 квітня 2020 року до 12:00 год. вівторка 21 квітня 2020 року на території, яка є (або потенційно може бути) місцем масового скупчення громадян .

Також мешканцям  обмежено доступ до місць поховання на кладовищі села Глібівка, а саме: переміщення групою осіб у кількості більше ніж дві особи. Рекомендовано громадянам, настоятелям храмів та релігійних громад перенести поминальні дні на Троїцьку батьківську поминальну суботу - 6 червня 2020 року.

Суб'єктам господарювання,керівникам закладів торгівлі та установ обслуговування населення рекомендовано встановити скорочений час роботи закладів.

Шановні громадяни, залишайтесь свідомими та відповідальними, не нехтуйте рекомендаціями ВООЗ в епідемічний період, дотримуйтесь інструкцій, уникайте масового скупчення в громадських місцях, вулицях та транспорті, при появі перших ознак респіраторної інфекції залишайтесь вдома (за місцем перебування(проживання)) і негайно звертайтесь за медичною допомогою до закладу охорони здоров'я.

Для безпечного святкування Великодня залишайтесь, будь ласка, вдома, бережіть себе та найдорожчих. Трансляцію богослужінь з усіх церков ви зможете подивитися на українських телеканалах.

Молитва в колі рідних людей, любов до близьких та віра — те, чого ніхто й ніщо не може позбавити.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *